Jolie kendini yeni Carla olarak görüyor
Hollywood’un gözde çiftlerinden Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin sadece marka imajlarını korumak için bir arada oldukları, Jolie’nin kendini yeni Carla Bruni olarak gördüğü ve tıpkı Bruni gibi, gelecekte dünya sahnesinden birinin kolunda olmak istediği öne sürüldü.
“Brangelina: Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin Anlatılmamış Hikâyesi” adlı bir kitap yazan araştırmacı gazeteci Ian Harperin’in, ikiliye dair ortaya attığı ilginç iddialar bununla sınırlı kalmıyor. Kitaba göre Jolie ve Pitt beraber yaşarlarken ayrı süitlerde uyuyorlardı. Pitt akşamlarını reggae dinleyip esrar içerek geçirmeyi tercih ederken, Jolie de odasında kitap okuyordu.
Harperin’in kaynaklarına göre, tartışmasız bir akşam geçiremeyen ve birbirlerini başkalarıyla beraber olmakla suçlayan çiftin kavgaları kısa zamanda oldukça agresif bir hal aldı. Öyle ki, öfkesi bir kobra yılanının öfkesine benzeyen Jolie, sinirlenince işi Brad Pitt’in tişörtünü parçalamaya kadar götürüyordu. Pitt’in Jolie’den bunca zaman ayrılmamasının nedeniyse, ünlü aktrisin yataktaki maharetleri. İkilinin 18-20 saat yataktan çıkmadığı zamanlar olduğu öne sürülüyor.
Popularity: 1% [?]
Bu haber 9 Şubat 2010 tarihinde SiLiFKeLi tarafından Mirc kategorisi altına yazılmış. 2 views defa okunmuş ve Yorum yapılmamış
Yorum yapılmamış
Yorum yapın
- Astroloji-Burclar
- bedava sohbet odaları
- bizimalem sohbet
- Camfrog Kameralı Sohbet
- canlı sohbet
- Cet
- chat
- Chat Kanalları
- chat odaları
- Chat Programlari
- facebook sohbet
- kameralı sohbet odaları
- Magazin Haber
- Mirc
- Msn Messenger
- Müzik
- Mynet Sohbet
- Mynet Sohbet Chat Odalari
- Mynet Sohbet Kanali
- netlog sohbet
- Program
- Sohbet
- sohbet odaları
- sohbet siteleri
- sohbet sitesi
- Turkce mIRC






